LokalInc

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geef jouw appartement een knusse sfeer met deze tips!

Share Article

Een warme sfeer in huis is ontzettend belangrijk. Het zorgt ervoor dat je je thuis voelt in je eigen huis, maar helpt je bijvoorbeeld ook om de donkere winterdagen door te komen. Uw interieur straalt uw persoonlijke stijl uit. Maar hoe creëer je sfeer in huis? Met de juiste aanpak is je interieur in een mum van tijd comfortabel en gezellig. Begin met de kamer waar de meeste mensen de meeste tijd doorbrengen de huiskamer. Of je nu in een groot huis woont of met kleine ruimtes moet werken.

Ga voor sfeervolle verlichting

Elk huis heeft licht nodig. Maar de hoeveelheid licht is heel bepalend voor de sfeer in huis. Fel licht van tl-lampen zal bijvoorbeeld je ruimte niet opfleuren. Kies voor gedimde lichten en allemaal verschillende kleine lampjes die je door het huis verspreidt. Grote plafondlampen zijn wanneer je dingen duidelijk wilt zien. Kies bijvoorbeeld voor een mooie hoeklamp naast de tv, hang twee lampen naast je bank of plaats een mooie lamp op een bijzettafeltje. Naast losse lampen kun je ook spots integreren. Deze kunnen vaak ook worden verzacht. Zo stel je ze af op de gewenste helderheid. Te weinig licht maar kou en te veel licht maakt de sfeer oninteressant. Wanneer je je koplampen aanzet met dimmen op ongeveer de helft van de intensiteit, krijg je een mooie lichtintensiteit voor een gezellige huiselijke sfeer.

Ga voor sfeervolle raamdecoratie

Wil je jaloezieën die stevig is en een warme en gezellige sfeer creëren, ga dan voor hout. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben daardoor uitstekende isolerende eigenschappen. Ze hebben verbeterde akoestische eigenschappen en zijn door hun lange levensduur zeer duurzaam. Kortom, zowel houten als aluminium jaloezieën zijn een mooie toevoeging aan elk raam. Door een balans te vinden tussen wat je wilt en je voorkeuren in huis, maak je de beste keuze.

You might also like

Tips en Tricks

De voordelen van raamfolie op je ramen

Raamfolie Raamfolie, je hebt het vast wel eens ergens gezien. Je ziet het bij mensen thuis op de ramen, bij kantoorpanden, in wachtruimtes, praktijken en

#Mindey

@mindey