LokalInc

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het verzenden van een kerst brievenbus cadeau

Share Article

Wil jij nou een kerstcadeau geven aan een verre vriend, maar weet je niet wanneer je diegene zult zien? Kies dan voor de originele en gepersonaliseerde optie van ‘THNX.’ Alle cadeaus hier zijn volledig persoonlijk samengesteld. Alles om het cadeau heen wordt gepersonaliseerd met je eigen bedachte tekstje. Ook het ontwerp van de verpakking wordt gemaakt naar uw wens.

Cadeaus met de feestdagen

Elk jaar weer is het hetzelfde verhaal. Wat geef ik als cadeau met kerst? Of sinterklaas? Het antwoord hierop is het kerst brievenbus cadeau. Op de website staan verschillende leuke cadeaus perfect voor de feestdag als een kleinigheid. Normaal zult u vast cadeaus halen uit de winkel waarvan de ontvanger al wel een idee heeft dat die dit cadeau zal krijgen.

Wat is er nou leuker dan iemand verassen met een cadeau dat je eigen is. Waar tijd en moeite in gestoken is.

Verre vrienden tijdens kerst

Het liefst vier je kerst natuurlijk met al je vrienden en familie, maar wat nou als je beste vriend of een familie lid nou er niet bij kan zijn of woont in het buitenland? Brievenbus cadeaus komen regionaal en internationaal goed over.

Het is bij THNX mogelijk om uit heel veel cadeaus te kiezen voor de ontvanger. Denk aan bioscoopbonnen, chocola, wijn of sieraden. Elk klein cadeau kunt u kiezen. Personaliseer het en maak jouw geliefden blij tijdens de feestdagen.

Je zult natuurlijk denken dat de prijzen hierbij veel hoger liggen dan bij een leuk cadeau uit de winkel. Dit is niet zo! In verhouding kom je nog goedkoper uit. Wél moeten er verzendkosten betaald worden. Hoe verder hoe meer.

THNX

Het concept van THNX is dus eigenlijk heel simpel. Online hebben de medewerkers opties geplaatst om te kiezen als cadeau, verpakking en ontwerp. Alles wat u nodig heeft om een mooi cadeau te versturen is aanwezig. Wanner je op de website van THNX komt kunt u een categorie kiezen. ‘Brievenbus cadeaus,’ THNX zakelijk’ of ‘thema en feestdagen.’

Wilt u een kerstcadeau versturen? Klik dan op brievenbus cadeaus. Hier krijg je de verdere optie om het cadeau te personaliseren.

THNX heeft dus ook cadeaus voor elk thema en elke feestdag. Hierbij moet je denken aan cadeaus als een bedankje, een beterschap, voor je juf of meester of voor je verjaardag.

Naast deze categorieën is THNX ook zakelijk. Van offertes tot cadeaus voor je collega’s.

You might also like

Tips en Tricks

De voordelen van raamfolie op je ramen

Raamfolie Raamfolie, je hebt het vast wel eens ergens gezien. Je ziet het bij mensen thuis op de ramen, bij kantoorpanden, in wachtruimtes, praktijken en

#Mindey

@mindey