LokalInc

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe richt ik mijn woonkamer op een rustige manier in?

Share Article

Je woonkamer inrichten is niet altijd even makkelijk, maar wel een hele leuke uitdaging. Je verdiept je in lay-out en ontwerp, krijgt ideeën van anderen of ontwikkelt je eigen. Je bent op zoek naar de kleuren die het beste bij je woonkamer passen en je wilt alle hoeken en gaten van de kamer benutten, ook al heb je bijvoorbeeld een vierkante woonkamer of een kleine knusse woonkamer.

Een rustig interieur begint bij de basis. In je woonkamer betekent de basis: Rustige verfkleuren op muren, vloeren, banken, kasten en salontafels. Voor deze punten moet je een thema kiezen.

Bekijk de woonkamer goed voordat je begint

Voordat je weet wat er echt moet gebeuren, is het belangrijk dat je je woonkamer goed analyseert. Zo weet je precies hoe jouw woonkamer eruit ziet en waar aanpassingen nodig zijn. Vind je je woonkamer klein, waarom is het dan belangrijk? Je woonkamer lijkt klein omdat er niet genoeg licht binnenkomt. Is het mogelijk dat je te veel donkere kleuren door elkaar hebt gemengd? Heeft je woonkamer lage plafonds? Allemaal zaken waarvan je denkt dat je er geen directe invloed op hebt, maar niets is minder waar.

Duo rolgordijnen voor een rustige sfeer

Dit is een van de redenen waarom duo rolgordijnen, die licht en privacy combineren, zo populair zijn voor woonkamers. Met het perfecte paar rolgordijnen. Liefhebbers van moderne stijl die meer schaduw willen met dubbele rolgordijnen op maat, kiezen voor “op de dag”. Een witte woonkamer met een strakke en frisse uitstraling heeft vaak de voorkeur voor tijdloze interieurs. Doordat dit duo gekleurde rolgordijnen meer licht doorlaat, zijn ze ideaal voor kleine, goed verlichte woonkamers.

Deze verschillende duo rolgordijnen hebben wij:

  • Standaard model rolgordijn
  • Rolgordijn Met cassette
  • Rolgordijn Met zijgeleiding
  • Rolgordijn Met montage profiel
  • Elektrische rolgordijn

You might also like

Tips en Tricks

De voordelen van raamfolie op je ramen

Raamfolie Raamfolie, je hebt het vast wel eens ergens gezien. Je ziet het bij mensen thuis op de ramen, bij kantoorpanden, in wachtruimtes, praktijken en

#Mindey

@mindey