LokalInc

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ik wil mijn restpartij verkopen, hoe doe ik dat?

Share Article

Je wilt graag je restpartij verkopen? Want die ene actie, is toch iets minder goed uitgepakt, dan je op voorhand had verwacht. Dit kan natuurlijk verscheidene redenen: wellicht heb je te veel ingekocht, of sloeg het toch niet zó aan op deze groep consumenten. Maar wat nu? Het neemt wel opslagruimte in voor andere, bijvoorbeeld: nieuwe voorraden. Kies eens voor een heuse: opkoper dit zijn mensen, die van oude-handel weer nieuwe-handel kunnen maken d.m.v. hun wereldwijde connecties.

En laten wij je nou precies daarover gaan vertellen in ons artikel.

Hieronder lees je er meer over:

Restpartij verkopen? Alles omtrent: deze opkopers

Het staat inmiddels vast, dat jij je restpartij verkopen wilt, maar hoe pak je dit precies aan? Allereerst, vertellen wij je meer over deze partij, waaraan jij je goederen wilt slijten. Dit zijn mensen, die gespecialiseerd zijn in het opnieuw introduceren van goederen binnen de Nederlandse, Europese, of misschien wel wereldwijde markt. Die sneakers waar jij alle hoop op had gevestigd kunnen misschien ergens anders wel helemaal in zijn.

In het begin, is het belangrijk om de hele situatie zó nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen. Dit doe je op de website van de opkoper, waarin je duidelijk omschrijft om wat voor goederen het gaat, maar ook de hoeveelheden. En of er misschien nog variatie in zit, wellicht heb je deze paar sneakers, ook nog in andere motieven. Vervolgens maak je foto’s om de kwaliteit te tonen om uiteindelijk ook je bedrijfsgegevens te vermelden. Tenslotte geef jij aan wat je ervoor wilt hebben.

De opkoper restpartijen gaat op zijn beurt vervolgens alles goed controleren en komt waar nodig, ook bij je op locatie om de waardebepaling te voltrekken. Gaan zij niet akkoord? Dan kun je een tegenbod verwachten en gaat de opkoper wel gelijk akkoord? Dan dien je enkel nog een ophaalafspraak in te plannen en jij bent uiteindelijk van je overgebleven goederen af.

Restpartij verkopen? De voordelen om met deze mensen in zee te gaan

Eén van de meest gehoorde voordelen bij restpartij verkopen, is toch wel het feit, dat je tegen een scherpe prijs alsnog van je goederen af kunt raken. Zeker in het geval van ondernemers kost het gewoon ontzettend veel geld wanneer je ruimte tekort komt door overgebleven goederen. En daarnaast maak je op deze manier, ook steeds meer verlies.

En als dan, ook nog eens de marktkennis en marktkring van de mensen erbij pakt, dan kun je gegarandeerd snel van je spullen afraken. Wat ons betreft: één ware win-win.

Dus waar wacht je nog op? Ga in zee met een opkoper als je restpartij verkopen wilt!

You might also like

Tips en Tricks

De voordelen van raamfolie op je ramen

Raamfolie Raamfolie, je hebt het vast wel eens ergens gezien. Je ziet het bij mensen thuis op de ramen, bij kantoorpanden, in wachtruimtes, praktijken en

#Mindey

@mindey