LokalInc

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interim medewerker vinden via Rooss-interimmers

Share Article

Een aantal medewerkers binnen je bedrijf zijn op vakantie en die functies komen open te staan. Het is mogelijk een vacature online open te zetten of je kunt een interim ‘inhuren,’ maar wat is nou een interim medewerker? Hoe werkt het en waar vind je ze?

Wat is een interimmer?

Een interim medewerker is de term die gebruikt wordt om aan te geven dat iemand een functie tijdelijk vervult. Het woord interim komt van het Latijnse woord ad interim, dat betekent in de tussentijd. Er zijn normale interimmers die een tijdelijke plek vervullen binnen een bederijf en je hebt professionele interimmers. Die professionele interimmers staan onder een contract bij een detacheringsbureau. Ze heetten ook wel gedetacheerden.

Als interim professional werk je via het detacheringsbureau en kom je vanuit daar aan een nieuw bedrijf. Het kan dus voorkomen dat je eerst 9 maanden bij een bedrijf werkt en vervolgens 6 maanden bij weer een ander bedrijf. Het grote voordeel als interimmer is dat je ook doorbetaald krijgt als je tijdelijk geen opdracht hebt.

Hoe werkt het concept ‘interim’?

Een interim staat dus niet onder contract, maar een professioneel interim wel. Ben jij een interim of denk je erover na het uit te proberen en weet je niet zo goed hoe je aan de opdrachten komt? Het detacheringsbureau zoekt de opdrachten uit en regelt het gesprek, echter voer je dat gesprek wel zelf. Als het goed zit gaan de meeste interimmers gelijk aan het werk. Tijdens de tijd in het nieuwe bedrijf krijg je een fieldmanager toegewezen. Hiermee bespreek je jouw vaardigheden, groeipad en de daarbij passende opdrachten. Er wordt een ontwikkelingsplan gemaakt en er is een kans op passende trainingen daarbij. Een interim medewerker vinden lijkt lastig, maar dat is het niet!

Interimmedewerker vinden

Waar vind je nou een interim medewerker? Bij Roos-interimmers. Registreer jouw account, creëer jouw profile en publiceer je account voor 3 maanden. Dit zijn de stappen die je volgt mocht je in contact willen komen met een opdrachtgever. Zij bekijken profielen via deze site. Via de speciale button ‘mail me’ nemen ze rechtstreeks contact met je op.

Waarom kies je voor Roos-interimmers? Zij vindt het belangrijk dat je niet aan de match of aan het zoeken wil verdienen, vanuit beide partijen. Beide partijen vrij en onafhankelijk. Het is een gezamenlijke profielensite en geen matching site. Het is hier makkelijk te zoeken en filteren op kenmerken die nodig zijn voor jouw bedrijf. Het biedt gemak.

Roos-interimmers is een van de weinige websites gericht voor interimmers die er zo over denkt. Het is uniek en een voordeel voor de interimmers en de opdrachtgever van het bedrijf. Een goede overeenkomst en geen onnodige belemmeringen. Kies voor Roos-interimmers voor de beste ervaring.

You might also like

Tips en Tricks

De voordelen van raamfolie op je ramen

Raamfolie Raamfolie, je hebt het vast wel eens ergens gezien. Je ziet het bij mensen thuis op de ramen, bij kantoorpanden, in wachtruimtes, praktijken en

#Mindey

@mindey